پیش گفتار

برند ها و هلدینگ‌هایی که علاقه مند به حضور در اکوسیستم آنلاین هستند عموما ۲ راه‌حل در مقابل خود می‌بینند. 

– یک: دایر نمودن دپارتمنت دیجیتال مارکتینگ درون سازمانی (اینترنال)

– دو: برون سپاری خدمات بازاریابی آنلاین 

 

دلایل برون‌سپاری:

متخصصین فول استک و فری‌لنسر‌های حرفه‌ای عموما به دلیل پیشنهادهای کاری متعدد حاضر به استخدام تمام وقت توسط یک شرکت یا هلدینگ نیستند.

 

از این بابت ما تیم دیجیتال مارکتینگ شرکت بهینه نظر رایا را به شما پیشنهاد می‌کنیم، که سابقه انجام پروژه‌های متعدد را دارا بوده و بهترین متخصصین در حوزه‌های مختلف را گرد هم آورده و از دپارتمنت های تخصصی شامل: 

  • تیم طراحی و دیزاین وبسایت
  • تیم گرافیک و مدیریت سوشال
  • تیم بازاریابی آنلاین و تحلیل بازار + بهینه سازی (سئو)
  • تیم تولید محتوا
  • تیم امنیت و پشتیبانی از سرور 
  • تیم برنامه نویسی و توسعه نرم افزار

برخوردار هستیم که از هماهنگی و مدیریت فرآیند پروژه برخوردار بوده و تمامی مراحل حضور و بازاریابی خدمات در فضای آنلاین را بدون ایجاد پیچیدگی درون سازمانی به صورت یکپارچه  پیش خواهیم برد.

 

موارد قابل بهبود

طی بررسی اولیه وبسایت‌های famcocorp.com و plusfam.com موارد زیر را جهت بهبود شناسایی کرده و در انتها مسیر‌های بهبود پیشنهادی را مطرح خواهیم کرد.

01- حجم لینک‌های داخلی:

در برگه نمایش، یک محصول دارای 4 لینک در بافت محتوا و تعداد 82 عدد لینک داخلی هستیم. که در مقایسه با وبسایتی مشابه دیجی کالا:

همانطور که مشاهده می کنید حجم لینک‌های دریافتی دیجیکالا بسیار زیاد بوده و بیشترین میزان پیج‌رنک  و یوزر‌های فعال وفادار بسیاری را دارا است.

از این رو جهت بهبود بودجه خزش و ایجاد ساختار بهتر جهت توزیع پیج رنک باید ساختار فعلی لینک های ساید واید بهینه سازی شوند.

مرور اولیه استراکچر:

در وبسایت شاهد تکرار ساختار صفحات دسته بندی مادری هستیم که درون خود لیست دسته‌بندی های دیگر را شامل می‌شود.

و پس از لیست کردن دسته‌بندی‌های داخلی، در توضیحات آن دسته بافت اینفورمیشنال “توضیحات فنی” به صورت محتوای آسمان خراش نمایش داده می‌شود.

مثال:

در دسته بندی “پمپ” حدود بیش از 9000 کلمه در خصوص “پمپ چیست” کانتنت اینفورمیشنال همراه با تصاویر فنی بدون CTA مناسب را شاهد هستیم.

تنها CTAهایی که قابل مشاهده هستند:

تنها CTAهایی که قابل مشاهده هستند شامل:

انواع پمپ، پمپ هواده، پمپ وکیوم و… است. که بخش فوقانی صفحه را شامل می‌شوند اما در بافت اینفورمیشنال صفحه هیچ اشاره یا توضیحی در خصوص “پمپ هواده” یا “ساید چنل” یا “بلوئر روتس” که زیر دسته‌های آن است وجود ندارد و صفحات محصول این دسته، از طریق شاخه مادر خود پتانسیل پیج رنکی که باید دارا باشند را دریافت نمی‌کنند.

طرح مسئله:

در نظر داشته باشید که برگه دسته‌بندی “پمپ” با متا تایتل “پمپ چیست؟” و h2 “پمپ چیست؟” در عمق اول وبسایت قرار گرفته و ما شاهد لیستینگ محصولات در آن نیستیم. همچنین دارای یک کانتنت استاتیک است که در بافت متنی آن لینک به دسته‌هایی چون: 3 بار پمپ آب، پمپ دنده ای،  پمپ لوب، مونو پمپ، پمپ دیافراگمی، پمپ پنتاکس، لوارا، داب، ابارا، سایر، لئو وجود دارد که برای کاربر شناسایی و یا تخمین موقعیت حضور آن‌ها سخت بنظر می‌رسد.

با توجه به قرار گیری برخی از محصولات در عمق 5 و 6 وبسایت، بهینه‌تر است که در ساختار صفحه متناسب با تعداد زیرشاخه‌های آن، کروسل‌های محتوایی وجود داشته باشد که دارای CTA مناسب جهت مشاهده همه محصولات همراه با لیست آخرین محصولات منتشر شده باشد که در ادامه کار از ایجاد صفحات یتیم یا “اورفان پیج” جلوگیری شود.

در نظر داشته باشید که این یک کانسپت کلی بوده و می‌توان از ساختار تگ‌ها و یا فیلتر محصولات و URL پارامترها و… جهت بهینه سازی استراکچر و رساندن پیج رنک بیشتر به لایه‌های انتهایی وبسایت کمک کرد. تا جایی که پتانسیل ایندکسینگ و رنکینگ اولیه هر محصول بعد از انتشار به بیشترین میزان خود افزایش یابد، می‌‌توان در هر کروسل زیر شاخه‌های آن را نمایش داد برای مثال:

کاهش لینک های ساید واید و افزایش لینک های صفحات لیستینگ می‌تواند بالانس بهتر  و استراکچر متناسب‌تری را ایجاد و در عین حال حجم محتوای داینامیک را افزایش داده، از ایجاد صفحات یتیم جلوگیری کرده، بستر پیاده سازی AI را فراهم می نماید و محصولات را بیش از پیش تقویت می‌کند.

 

در نظر داشته باشید که طرح‌های بالا بدون مطالعه حوزه و رفتار کاربران است. بهینه سازی بوجه خزش و تسک‌های تکنیکال +مهندسی تجربه کاربری نیازمند بررسی رفتار، نیاز کاربران و همچنین استراتژی‌های فروش و رنکینگ هر وبسایت است. از این رو طراحی لندینگ‌ پیج‌ها نیازمند مطالعه و بررسی انتکست‌های مختلف و محاسبه پیج
رنک و وزن نهایی هر صفحه بر حسب تارگتینگ آن است.

تارگتینگ:

به تصاویر زیر دقت نمایید:

 

ما در کانتکست بالا تاثیر 2 مدل از الگوریتم های گوگل را بصورت واضح که مرتبط با آپدیت های اخیر گوگل است را شاهد هستیم.

  • پسیج رنکینگ
  • زیرو پوزیشن

ترکیب این 2 سرچ اینتنت یا هدفی که گوگل از سرچ فهمیده است را به ما نمایش می‌دهد.

شاید کلمات کلیدی اینفورمیشنال در راستای سوالات مرتبط با پمپ مانند “پمپ چیست؟” حجم سرچ بیشتری نسبت به “انواع پمپ” را دارا باشند. اما در نظر داشته باشید که  لینک داخلی با انکر تکست اگزکت مچ (انواع پمپ) در همین صفحه مذکور قرار داشته که تایتل صفحه “انواع پمپ” و متا تایتل آن “قیمت پمپ” و… است. اما در نتایج جستجو مرتبط با خود نمایش داده نمی شود.یعنی صفحه داخلی 

 

با دسته مادر خود همپوشانی داشته و در عین حال بر روی کوئری‌های مخصوص خود نیز همپوشانی ایجاد می‌کند. به مثال زیر نیز توجه نمایید:

 

 

در حالی که سرچ اینتنت کلید واژه قیمت پمپ “منظور پمپ آب خانگی” است. ما در عین حال هیچ قیمت یا لیست قیمتی را در صفحه تارگت “قیمت پمپ” مشاهده و نکرده و همچنین به دلیل استراکچر و تارگتینگی که همپوشانی دارد با اصطلاح “کنیبالیزیشن” مواجه می‌شویم چون تشخیص موتور جستجو صفحه‌ای دیگر و ساختار وبسایت و تارگت داخلی وبسایت صفحه‌ای دیگر است که در نهایت توان رنکینگ ما را کاهش می‌دهد.

در نظر داشته باشید که رابط کاربری و تجربه کاربری از دید موتورهای جستجو، بر اساس کلاسیفیکیشن وبسایت‌ها بر حسب تیپ، حجم و نوع آن‌ها هم به صورت توتال و هم پسیج در نظر گرفته می‌شود.

مثال:

در ریتیل مارکت‌هایی که دسته‌های متعدد محصولات را با حجم و تنوع زیاد پوشش می‌دهند. سهولت دسترسی به سرچ باکس و همچنین میزان استفاده از سرچ باکس و عملکرد آن به عنوان یک فاکتور به شمار می‌رود. اما ممکن است در وبسایت‌های زرد کوچک سطح دسترسی منو اهمیت بیشتری نسبت به سرچ باکس داشته باشد.

مثال:

در حالی که سهولت و استفاده از سرچ باکس ایجکس که از دسته ها و تگ‌ها پشتیبانی می‌کند، بسیار بهینه‌تر از ساختار صفحات تو در تو است. سرچ باکس را تا جایی می‌توان در نظر کاربر قدرتمند جلوه داد که از صوت نیز پشتیبانی کرده و بیشترین فضا را در هدر داشته باشد.

آنالیز سطح قابل دسترس و رابط کاربری یکی از پیچیده‌ترین مراحل در بهینه‌سازی برای موتورهای جستجو به شمار می‌رود که پس از تحلیل و کدینگ رقبا در اسکیل های مشابه +  تحلیل رفتار کاربران تسک می‌شود و یونیک بودن آن به تقویت هرچه بیشتر صفحه کمک کرده و حق امتیاز پارامترهایی چون: تعریف استانداردهای جدید و فرشنس بودن در ساختار را دریافت می‌کند. این موضوع سیگنال مرجع بودن را به موتور جستجو می‌دهد.

از ارورهای استراکچر، می‌توان به سطح لینک‌دهی‌های زیر اشاره کرد:

در لینک دهی داخلی، در محتوا صفحه هیچ یک از صفحات مشخص شده، لینک داخلی به صفحه “قیمت پمپ” مشاهده نشد.

در روش‌های نوین تعریف ساختار، نوع و دسته محصولات بصورت واضح، جهت ماشین لرنینگ در جملاتی که ساختار مشخصی دارند بسیار قابل توجه است.

مانند:

“پمپ های سایر سری KF از نوع پروانه پیرامونی است که از جمله پمپ آب رده متوسط (میان رده) به شمار می‌رود.”

کانتکست بالا بدون آنالیز انجام شده و ما این مرحله را پس از تحلیل کانتکست مناسب بر حسب دسته‌ها  در بازه 2 روز برای هر دسته ارائه می‌دهیم. از جمله مراحل این کار کدینگ محتوا رقبا است:

کانتنت:

ساختار بندی محتواهای وبسایت برای سرپ فعلی می‌تواند بسیار بیشتر بهینه سازی شود.

بصورت واضح ارورهای زیر در بافت محتوا‌ها قابل مشاهده است:

  • ارور سلسله مراتب منطقی
  • هدینگ بندی لکسیکال و نامرتب
  • کوهیرنس و کوهیژن
  • سطح دسترسی نا مناسب

در نظر داشته باشید که در سخت ترین رقابت‌های سرپ، عموما صفحاتی را می‌بینیم که در کانتکست آن‌ها ویجت‌هایی مانند: نمایش بیشتر، آکاردئون، کمبوباکس، کروسل و نویگیشن و… از بابت UI/UX و بافت بهینه‌تر محتوا کارگذاشته می‌شود.

مثال

در بخش‌های مختلفی از وبسایت شاهد محصولات چند وجهی هستیم. می‌توانید جهت نمونه به محصولات زیر دقت نمایید:

الکتروموتور زیمنس
  • موتور زیمنس ولتاژ پایین
  • الکتروموتور زیمنس IEC
  • الکتروموتور زیمنس سری SIMOTICS GP
  • الکتروموتور زیمنس سری SD یا SIMOTICS SD

شاید نمونه ارائه شده با دقت کافی انتخاب نشده باشد. اما یکی از بهترین کانتکست‌ها که از ایجاد اسکای اسکرپر جلو گیری کنددر صفحات محصول یا سرویس دهی که پلن‌های متفاوتی دارد استفاده از جداول قیمت است که قابلیت مقایسه و ارزیابی بیشتر و دسترسی ساده‌تر به کاربر می‌دهد. مانند:

 

 

 

میزان سختی کلمه “هاست آلمان” را در نظر بگیرید. حداقل 6 رنک اول برای ارائه یک پروداکت چند وجهی از چنین بافتی استفاده می‌کنند.

همچنین در نظر گرفتن دسته بندی صفحات از نظر اینتنت : اینفورمیشنال، ترانزیکشنال، کمرشیال و… ایجاب می‌کند به بهبود‌هایی از نظر طولانی بودن صفحات اندیشید.

 همچنین محصولات چند وجهی از بهترین گزینه‌ها جهت استفاده از فیچر‌های سرپ است مانند:

 

 

 

 

سخن نهایی

همانگونه که در فایل “معرفی و رزومه” لیست خدمات و سرویس‌های ما تعریف شده است، صرفا با بررسی عمومی وبسایت جهت ارائه پروپوزال و بدون توجیه مالی، گزارش بالا پیرو جلسات قبلی تهیه و تدوین گردیده است. 

مواردی مطرح شده، نمونه‌هایی از مباحث تکنیکال وبسایت می باشد که بدون مطالعه دیتاهای وبسایت پیشنهاد شده است. لطفا بدون تحلیل دیتاها و رقبا در اسکیل‌های مختلف از پیاده‌سازی آن‌ها اجتناب کنید.

جهت محاسبه زمان، هزینه و توجیه مالی هرکدام از پیشنهادات فوق لازم به اطلاع از توانایی‌های توسعه پلتفرم حال حاضر و همکاری تیم فنی است.

در غیر اینصورت در شرایط کانورت کردن وبسایت، یا تغییر پلتفرم نیز فرایند طولانی‌تر و ورکاپ‌های متعددی نیز تعریف خواهد شد. از این رو بررسی‌های عمیق‌تر نیازمند هماهنگی‌های بیشتر است.

در خصوص وبسایت “پلاس‌فام” نیز استراکچر فعلی را ما 5 سال قبل با کیس استادی ziwa.ir به یک نوع کانتکست پروداکت ریویو تبدیل کردیم.

به صفحه محصول زیر دقت فرمایید:

چنین مدلی از ریویو محصولات در حال حاضر منقضی شده است و می‌توان کانتکست‌های بسیار پیشرفته‌تری را لول صفحات محصولات وبسایت‌هایی مانند راستچین و ژاکت تعریف کرد.

ما در تمامی ورکاپ‌های مرتبط با آف پیج، بیشترین میزان دقت را نیز لحاظ می‌کنیم و همزمان مانیتورینگ کاملی را از نظر بالانس بودن وبسایت از تمامی جهات انجام می‌دهیم.

پلن‌های همکاری

ما می‌توانیم در قالب‌های زیر با شما همکاری داشت باشیم شامل:

  • مشاور سئو:

پلن‌های مشاوره‌ای شامل مشاوره یک ساعته تلفنی یا حضوری می‌باشد. و ماهیانه بر حسب چالش‌هایی که دارید می‌توانیم ما بین 2 الی 4 جلسه مشاوره سئو را بصورت پیوسته داشته باشیم.

فرم مشاوره اینگونه است که در ابتدا موضوع یا مشکل خاصی انتخاب می‌گردد. سپس یک ساعت و یا بیشتر صرف مطالعه و بررسی موضوع و یافتن راه‌حل می‌گردد. و سپس طی یک تماس یا میت آنلاین یک ساعته مشاوره ارائه می‌گردد.

 

هزینه مشاوره ساعتی: 7,000,000 تومان

 

  • استراتژیست یا اسپشیالیست سئو:

در این حالت ما فارغ از ارائه راه‌حل ، تسک‌ها و مسیر سئو وبسایت را تعریف می‌کنیم. و سپس تسک‌های انجام شده توسط ما بازبینی می‌شوند.

در صورتی که ورکاپ‌های انجام شده دارای ارور خاصی باشد، اشتباهات را مشخص و نحوه رفع آن‌‌ها را نیز به تیم اجرایی ارائه می‌دهیم.

روند پیشبرد و سرعت پیش‌برد سئو وبسایت بسیار وابسته به تیم اجرایی و سئو منیجر‌ها و میزان عملکرد‌ آن‌ها است. 

در این مدل فعالیت ما میزان ساعات فعالیت را مجددا در نظر خواهیم گرفت. و بر حسب میزان فعالیت انجام شده از قرار ساعتی 7,000,000 تومان در دسترس و کنار شما خواهیم بود.

تفاوت عمده مشاور با استرتیژیست در این موضوع است که ما خود وبسایت را تحلیل کرده، مشکلات را شناسایی و راه کار‌ها را بصورت ورکاپ سمت تیم فنی و سئو منیجر شما ارسال می‌کنیم.

 

بر حسب میزان فعالیت انجام شده از قرار ساعتی 7,000,000 تومان

 

برون‌سپاری سئو:

شاید در عنوان سئو وبسایت بصورت اکسترنال به تیم ما سپرده شود. اما در این پلن همکاری بیشترین میزان ادغام و همسویی در پروژه اتفاق می‌افتد. ما سعی می‌کنیم که بر حسب اولویت‌ها و تارگت‌های شما بهینه‌ترین راه‌حل ها را همراه با توجیه انجام آن‌ها ارائه دهیم و در نهایت پیاده سازی تمامی موارد فنی و ورکاپ‌های مرتبط را بر عهده خواهیم گرفت. در این حالت بصورت مستمر بر روی وبسایت از شنبه تا چهارشنبه بیشتر از بازه زمانی 2 ساعت روزانه را به عنوان مدیر سئو در اختیار پروژه شما قرار داده و از شنبه الی پنج شنبه ظهر سئو منیجر‌های ما بر روی وبسایت فعالیت مستمر خواهند داشت.

ما مسیر فعالیت وبسایت و تحلیل اهداف قابل بهبود و همچنین مانیتورینگ وبسایت در تمامی ابعاد و آنالیز رقبا را بر عهده خواهیم داشت و سعی می‌کنیم وبسایت مسیر و روند بهبود مداوم را طی همکاری داشته باشد.

ما کمپین‌های آف پیج و تبلیغاتی وبسایت را نیز عهده دار هستیم و سعی می‌کنیم که جدیدترین متدها و آپدیت‌های لازم را نیز در ساختار وبسایت پیاده سازی کنیم.

در عین حال سعی می‌کنیم که تسک‌های فنی سمت CMS را نیز پوشش دهیم و در تصمیمات مرتبط با روند وبسایت، فیچر‌های جدید و سئو سازمانی نیز حضور فعال داشته باشیم و به اهداف کلان بیزنس کمک کنیم.

چک لیست‌های ما برای هر مبحث بسیار متفاوت با چک لیست‌های معمول سئو بوده و تمامی مباحث را در سطح پیشرفته تحلیل و مدیریت خواهیم کرد.

در نظر داشته باشید که هزینه سئو برای پروژه‌ای در مقیاس وبسایت فامکو با یک وبسایت تازه تاسیس یا کوچک بسیار متفاوت است و همچنین تارگت‌های و روند متفاوتی را طی خواهند کرد.

 

هزینه سئو ماهیانه: 80,000,000 تومان

 

طراحی سایت انگلیسی:

از مراحل اولیه طراحی سایت می‌توان به کیورد ریسرچ و کیورد تارگتینگ + آنالیز وبسایت، سلیقه کاربران لوکال مشخص و همچنین طراحی UI/UX مناسب بر حسب بیزینس مدل اشاره کرد.

در سرپ انگلیسی میزان ترافیک به نسبت سرپ فارسی بسیار بیشتر بوده و طبعا زمان بیشتری را نیز طلب می‌کند. در نظر داشته باشید که ما سعی می‌کنیم تمامی طراحی‌های ما دارای استراکچر فرشنس باشند. همچنین طراحی‌های ما از UI/UX اختصاصی (یونیک) با توجه به هویت برند و نوع محصولات تبعیت می‌کند.

هزینه طراحی وبسایت انگلیسی: 110,000,000 تومان

هزینه سئو به زبان انگلیسی: 100,000,000 الی 120,000,000 تومان ماهیانه